Овој слободен викенд без натпревари, односно денес, Баделки во придружба со дечките од @za_pochista_makedonija, за денот на екологијата, засадија дрва во градскиот парк на Скопје!
Погледнете како изгледаше тоа низ неколку фотографии!
Исто така заследете ги и придружете им се во некоја од акциите кои ги организираат!
Загарантирана одлична дружба и добро направено дело за сите нас и природата.

 

28.03.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862