Кошаркарките на ЖКК Бадел 1862 во својот 12-ти натпревар од Група Запад ја забележаа 12-тата победа. Вечерва, во СРЦ Кале во Скопје, баделки демонстрираа квалитет и карактер во победата над ЖКК Работнички, со резултат 69:43.

Наскоро поопширно

 

26.03.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862