Денес, во Струга, во 13.30 часот сениорките на ЖКК Бадел 1862 ќе го одиграат натпреварот со ЖКК Струга.

И покрај тоа што пролетта календарски пристигна, “баделки” во зимски амбиент патуваат кон Струга, во очекување на 11-тата победа.

 

21.03.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862