Младинска лига – М16

Распоред на натпревари (Прв дел)

 

Група Запад

 

01-коло 20.03.2021

ЖКК Бадел 1862 – ЖКК Тетова Булс

ЖКК Вардар – ЖКК Про Баскет Пробиштип

ЖКК Струга – ЖКК Шкупи

02-коло 27.03.2021

ЖКК Тетова Булс – ЖКК Вардар

ЖКК Про Баскет Пробиштип – ЖКК Струга

ЖКК Шкупи – ЖКК Бадел 1862

03-коло 03.04.2021

ЖКК Вардар – ЖКК Струга

ЖКК Тетова Булс – ЖКК Шкупи

ЖКК Бадел 1862 – ЖКК Про Баскет Пробиштип

04-коло 10.04.2021

ЖКК Шкупи – ЖКК Вардар

ЖКК Струга – ЖКК Бадел 1862

ЖКК Про Баскет Пробиштип – ЖКК Тетова Булс

05-коло 17.04.2021

ЖКК Вардар – ЖКК Бадел 1862

ЖКК Шкупи – ЖКК Про Баскет Пробиштип

ЖКК Тетова Булс – ЖКК Струга

 

Група Исток

 

01-коло 20.03.2021

ЖКК Крива Паланка – ЖКК Тим Арена

ЖКК Патриот – ЖКК МВП

ЖКК Трокал – ЖКК Про Баскет Кавадарци

02-коло 27.03.2021

ЖКК МВП – ЖКК Крива Паланка

ЖКК Тим Арена – ЖКК Трокал

ЖКК Про Баскет Кавадарци – ЖКК Патриот

03-коло 03.04.2021

ЖКК Крива Паланка – ЖКК Трокал

ЖКК МВП – ЖКК Про Баскет Кавадарци

ЖКК Патриот – ЖКК Тим Арена

04-коло 10.04.2021

ЖКК Про Баскет Кавадарци – ЖКК Крива Паланка

ЖКК Трокал – ЖКК Патриот

ЖКК Тим Арена – ЖКК МВП

05-коло 17.04.2021

ЖКК Крива Паланка – ЖКК Патриот

ЖКК Про Баскет Кавадарци – ЖКК Тим Арена

ЖКК МВП – ЖКК Трокал

 

18.03.2011

ЖКК Бадел 1862