Breaking news
  1. ШАМПИОНИ!
  2. М14: ПОБЕДА ВО ШТИП ЗА Ф4!
  3. М16: ПОБЕДА ВО КРИВА ПАЛАНКА ЗА Ф4!
  4. СИНО – ЖОЛТ ПЛЕЈ ОФ ВИКЕНД!
  5. 1/4 ФИНАЛЕ – М16: УСПЕШЕН СТАРТ НА МЛАДИТЕ БАДЕЛКИ!

Соба на трофеи

ЖКК БАДЕЛ 1862

СЕНИОРСКИ ТИТУЛИ

ДРЖАВЕН ШАМПИОН – 13

НАЦИОНАЛЕН КУП / ПОБЕДНИЦИ – 13

СУПЕР КУП – 1

STP_4221

Сheck out our Instagram profile and follow us for bursts of inspiration