Breaking news
  1. УСПЕШЕН СТАРТ ВО НОВАТА 2023 ГОДИНА!
  2. ПРВА А ЛИГА – К09: БАДЕЛ 1862 – КРИВА ПАЛАНКА!
  3. АЛЕКСАНДРА СТОЈАНОВСКА Е НОВ ИГРАЧ НА МАРИСТАС ЛА КОРУЊА!
  4. 2022 ГОДИНА – УСПЕХ, ИСТОРИЈА, УГЛЕД, ИСКУСТВО, МЛАДОСТ!
  5. 18-КА И 16-КА УБЕДЛИВИ, ПОРАЗ НА НАЈМАЛИТЕ!

ЖКК Бадел 1862 М14

ЖКК Бадел 1862 М14 – Скопје

Лиги
М14 - Група 2
Сезони
2021/2022, 2022/2023
Дома
Скопје

Coaching Staff

Физиотерапевт

Маја Павловска

(Nationality : North Macedonia)
Психолог

Андријана Павловска

(Nationality : North Macedonia)
Психолог

Сандра Крстиќ

(Nationality : North Macedonia)
Претседател на клуб

Љупчо Павловски

(Nationality : North Macedonia)
Tренер на младински екипи

Дарко Димитријевиќ

(Nationality : North Macedonia)
Tренер на младински екипи

Анета Глигорова

(Nationality : North Macedonia)

М14 – Група 2

ПозицијаТимPGWL
18440
28532
37523
47431
55413
64404

Резултати