Breaking news
  1. РЕПОРТАЖА ОД ТРЕНИНГ КАМПОТ АКВА ЛИНА – ОХРИД
  2. 💙💛 НЕНА, ТИ БЛАГОДАРИМЕ ЗА СЕ! 💙💛
  3. 💙💛 СОРАБОТКАТА ПРОДОЛЖУВА СО САНДРА ЛАЗАРЕВСКА И МАРИЈА ДИМИТРИЈЕВИЌ 💙💛
  4. 💙💛 Kaitlyn Mathieu – БАДЕЛ 1862, СОРАБОТКАТА ПРОДОЛЖУВА 💙💛
  5. СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА!

ЖКК Шкупи

ЖКК Шкупи – Скопје

Лиги
Прва Лига - Група Запад, Прва Б лига, Плејаут
Сезони
2020, 2021/2022
Дома
Скопје

Резултати