Breaking news
  1. ЗАПОЧНУВА РАЗВРСКАТА – WABA R9, НАЈАВА
  2. ЖКК БАДЕЛ 1862, СВЕТЛАТА СТРАНА НА ЖЕНСКАТА КОШАРКА!
  3. ПОБЕДА ВО КРИВА ПАЛАНКА ЗА 8/8!
  4. ПОБЕДА НА 16-КА ЗА 6/6 И 100%!
  5. СИНО-ЖОЛТА ВИКЕНД НАЈАВА!

ЖКК Трокал М18

ЖКК Трокал – Кавадарци

Лиги
М18 - Група 1, М18 - Елининации, М18 - Група Исток, Младинска лига М18
Сезони
2020, 2021/2022
Дома
Кавадарци

Младинска лига М18

ПозицијаТимPGWLPCTPFPA
132110.50014295
221101.0005951
311010.0003691
400000.00000
400000.00000
400000.00000
400000.00000
400000.00000
400000.00000
400000.00000