Breaking news
  1. ПОБЕДА И ПОРАЗ ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА!
  2. М18: БАДЕЛ 1862 – КРИВА ПАЛАНКА 62:60!
  3. МЛАДОСТ, РАБОТА, ИДНИНА – ВИКЕНД РЕЗИМЕ!
  4. ОД НАЈМАЛИ ДО НАЈГОЛЕМИ – БАДЕЛОВА ВИКЕНД НАЈАВА!
  5. ПРВА А ЛИГА /К04/: СТРУГА – БАДЕЛ 1862 !

ЖКК Тим Арена М14

ЖКК Тим Арена – Штип

Лиги
М14 - Група 2
Сезони
2022/2023
Дома
Штип

М14 – Група 2

ПозицијаТимPGWL
17431
26422
35321
44220
53303
62202