Breaking news
  1. Јована и Ања се нашите кошаркарски „бисери“ за кои треба да се грижиме
  2. Павловски: Дали ова е почеток на крај на женската кошарка …!?
  3. КФСМ пријави само една млада селекција, Павловски прашува: Дали е ова е почеток на крајот на женската кошарка?
  4. М16: ПОБЕДА ЗА ПРВО МЕСТО И 100% ЕФЕКТ!
  5. ВИДЕО ИНТЕРВЈУ | Сандра Лазареска и Мартина Маркоска, кошаркарки: Нееднаквоста во кошарката сѐ уште е сериозен проблем!СЛОБОДЕН ПЕЧАТ

ЖКК Патриот 2016 М18

ЖКК Патриот – Делчево

Лиги
М18 - Група 2
Сезони
2022/2023
Дома
Делчево

М18 – Група 2

ПозицијаТимPGWLPCTPFPA
1127520.714469404
2116510.833478344
3106420.667408340
496330.500353371
586240.333372378
677070.000318561