Breaking news
  1. Јована и Ања се нашите кошаркарски „бисери“ за кои треба да се грижиме
  2. Павловски: Дали ова е почеток на крај на женската кошарка …!?
  3. КФСМ пријави само една млада селекција, Павловски прашува: Дали е ова е почеток на крајот на женската кошарка?
  4. М16: ПОБЕДА ЗА ПРВО МЕСТО И 100% ЕФЕКТ!
  5. ВИДЕО ИНТЕРВЈУ | Сандра Лазареска и Мартина Маркоска, кошаркарки: Нееднаквоста во кошарката сѐ уште е сериозен проблем!СЛОБОДЕН ПЕЧАТ

ЖКК МЗТ Скопје М16

ЖКК МЗТ Скопје Аеродром – Скопје

Лиги
М16 - Група 1
Сезони
2022/2023
Дома
Скопје

М16 – Група 1

ПозицијаТимPGWLPFPA
113761323223
212660411208
312752371344
410734355356
59725316379
69725284351
77707231459