Breaking news
  1. ПОБЕДА ВО КРИВА ПАЛАНКА ЗА 8/8!
  2. ПОБЕДА НА 16-КА ЗА 6/6 И 100%!
  3. СИНО-ЖОЛТА ВИКЕНД НАЈАВА!
  4. WABA/R8 – ПРЕГЛЕД , БАДЕЛКИ ВО ИГРА ЗА 8-ОТ ПАТНИК ВО СУПЕРЛИГАТА!
  5. Бадел 1862 на една победа до следната рунда

ЖКК Крива Паланка М18

ЖКК Крива Паланка – Крива Паланка

Лиги
М18 - Група 1, М18 - Елининации, М18 - Група Исток, Плеј оф - М18, Младинска лига М18
Сезони
2020, 2021/2022
Дома
Крива Паланка

Младинска лига М18

ПозицијаТимPGWLPCTPFPA
132110.50014295
221101.0005951
311010.0003691
400000.00000
400000.00000
400000.00000
400000.00000
400000.00000
400000.00000
400000.00000