Breaking news
  1. ПОБЕДА И ПОРАЗ ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА!
  2. М18: БАДЕЛ 1862 – КРИВА ПАЛАНКА 62:60!
  3. МЛАДОСТ, РАБОТА, ИДНИНА – ВИКЕНД РЕЗИМЕ!
  4. ОД НАЈМАЛИ ДО НАЈГОЛЕМИ – БАДЕЛОВА ВИКЕНД НАЈАВА!
  5. ПРВА А ЛИГА /К04/: СТРУГА – БАДЕЛ 1862 !

ЖКК Баскет Кам М12

ЖКК Баскет Кам – Македонска Каменица

Лиги
М12 - Група 2
Сезони
2022/2023
Дома
Македонска Каменица

М12 – Група 2

ПозицијаТимPGWLPFPA
142206033
232114653
321103813
422022959
511011429