Breaking news
  1. ДОБРОДОЈДЕ ЗА НАШИОТ НОВ СПОНЗОР – AEN COLLECTION!
  2. ДОБРОДОЈДЕ ВО БАДЕЛ 1862 – Yuleska Ramirez-Tejeda!
  3. ДОБРОДОЈДЕ ВО БАДЕЛ 1862 – DANYEA BARCLAY!
  4. ДОБРОДОЈДЕ ВО БАДЕЛ 1862 – Destiny Thompson!
  5. Кадетките на Бадел 1862 по ново искуство во Германија

ЖКК Баскет Д. Деликатес М14

ЖКК Баскет Д. Деликатес – Кочани

Лиги
М14 - Исток
Сезони
2023/2024
Дома
Кочани

М14 – Исток

ПозицијаТимPGWL
14220
24220
34312
43211
52110
62202
72202