Breaking news
  1. Јована и Ања се нашите кошаркарски „бисери“ за кои треба да се грижиме
  2. Павловски: Дали ова е почеток на крај на женската кошарка …!?
  3. КФСМ пријави само една млада селекција, Павловски прашува: Дали е ова е почеток на крајот на женската кошарка?
  4. М16: ПОБЕДА ЗА ПРВО МЕСТО И 100% ЕФЕКТ!
  5. ВИДЕО ИНТЕРВЈУ | Сандра Лазареска и Мартина Маркоска, кошаркарки: Нееднаквоста во кошарката сѐ уште е сериозен проблем!СЛОБОДЕН ПЕЧАТ

ЖКК Бадел 1862 М12

ЖКК Бадел 1862 (М12) – Скопје

Лиги
М12 - Група 2
Сезони
2022/2023
Дома
Скопје

Coaching Staff

Tренер на младински екипи

Дарко Димитријевиќ

(Nationality : North Macedonia)
Tренер на младински екипи

Анета Глигорова

(Nationality : North Macedonia)

Бадел 1862 М12

#ИграчТимПозицијаВозраст
4Лана КесиќБадел 1862 (М12)Forward0
5Јана АндоноваБадел 1862 (М12)Guard0
6Анастасија СаздовскаБадел 1862 (М12)Guard0
7Михаела ЈордановскаБадел 1862 (М12)Forward0
8Лејла АјрадиновиќБадел 1862 (М12)Forward-Center0
9Галена НесторовскаБадел 1862 (М12)Forward0
9Елена СтерјоБадел 1862 (М12)Guard0
10Мила ЈовчевскаБадел 1862 (М12)Guard0
11Марта ТемелковскаБадел 1862 (М12)Forward0
12Лена ВелкоскаБадел 1862 (М12)Forward-Guard0
15Илина СотировБадел 1862 (М12)Guard0

М12 – Група 2

ПозицијаТимPGWLPFPA
1743113393
2633010665
36422108111
443126793
5440485137