Breaking news
  1. ЖКК БАДЕЛ 1862, СВЕТЛАТА СТРАНА НА ЖЕНСКАТА КОШАРКА!
  2. ПОБЕДА ВО КРИВА ПАЛАНКА ЗА 8/8!
  3. ПОБЕДА НА 16-КА ЗА 6/6 И 100%!
  4. СИНО-ЖОЛТА ВИКЕНД НАЈАВА!
  5. WABA/R8 – ПРЕГЛЕД , БАДЕЛКИ ВО ИГРА ЗА 8-ОТ ПАТНИК ВО СУПЕРЛИГАТА!

WABA – Group B

WABA – Group B

ПозицијаТимPGWLPCTPFPA
1158710.875673511
2148620.750665601
3137610.857659448
4118350.375543614
587160.143516537
688080.000423768