Breaking news
  1. МАРТИНА, СО ТЕБЕ СМЕ ОД 💙💛!
  2. IN MEMORIAM: БОРЧЕ ФИЛЧЕВ
  3. РЕПОРТАЖА ОД ТРЕНИНГ КАМПОТ АКВА ЛИНА – ОХРИД
  4. 💙💛 НЕНА, ТИ БЛАГОДАРИМЕ ЗА СЕ! 💙💛
  5. 💙💛 СОРАБОТКАТА ПРОДОЛЖУВА СО САНДРА ЛАЗАРЕВСКА И МАРИЈА ДИМИТРИЈЕВИЌ 💙💛

WABA – Group A

WABA – Group A

ПозицијаТимPGWLPCTPFPA
120101001.000698435
21710730.700538511
31610640.600596505
41510550.500538549
51210280.200488658
60100100.0000200