Breaking news
  1. Време е за поддршка на Баделки, во Скопје доаѓаат Бановиќи и Партизан
  2. Бадел брка историски успех во ВАБА лигата
  3. ЖКК Бадел повикува на поддршка во пресрет на клучните дуели во ВАБА за пласман во Суперлигата!
  4. ЖКК БАДЕЛ 1862 – РМУ БАНОВИЌИ, НАЈАВА!
  5. ОПЕРАЦИЈАТА “WABA СУПЕРЛИГА” – ЧИН1 МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ

Прва лига

Прва лига

ПозицијаТимWLPCTPF
11710.9441537
21710.9441473
31440.7781377
41080.5561177
51080.5561124
61080.5561109
7990.5001120
88100.4441089
98100.444922
107110.389879
117110.389855
122160.111716
131170.056682
14060.0000
151419328