Breaking news
  1. Време е за поддршка на Баделки, во Скопје доаѓаат Бановиќи и Партизан
  2. Бадел брка историски успех во ВАБА лигата
  3. ЖКК Бадел повикува на поддршка во пресрет на клучните дуели во ВАБА за пласман во Суперлигата!
  4. ЖКК БАДЕЛ 1862 – РМУ БАНОВИЌИ, НАЈАВА!
  5. ОПЕРАЦИЈАТА “WABA СУПЕРЛИГА” – ЧИН1 МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ

Супер Лига

Супер Лига

ПозицијаТимPGWLPCTPFPA
135181710.9441537776
235181710.9441473902
332181440.7781377937
428181080.55611241056
528181080.5561177995
626188100.44410891019