Breaking news
  1. ДОБРОДОЈДЕ ЗА НАШИОТ НОВ СПОНЗОР – AEN COLLECTION!
  2. ДОБРОДОЈДЕ ВО БАДЕЛ 1862 – Yuleska Ramirez-Tejeda!
  3. ДОБРОДОЈДЕ ВО БАДЕЛ 1862 – DANYEA BARCLAY!
  4. ДОБРОДОЈДЕ ВО БАДЕЛ 1862 – Destiny Thompson!
  5. Кадетките на Бадел 1862 по ново искуство во Германија

Прва А лига

Прва А лига

ПозицијаТимPGWLPCTPFPA
1158710.875678489
2158710.875583460
3138530.625557504
4138530.625515483
5118350.375530529
6118350.375515520
7108260.250461602
888080.000397649