Breaking news
  1. ДОБРОДОЈДЕ ЗА НАШИОТ НОВ СПОНЗОР – AEN COLLECTION!
  2. ДОБРОДОЈДЕ ВО БАДЕЛ 1862 – Yuleska Ramirez-Tejeda!
  3. ДОБРОДОЈДЕ ВО БАДЕЛ 1862 – DANYEA BARCLAY!
  4. ДОБРОДОЈДЕ ВО БАДЕЛ 1862 – Destiny Thompson!
  5. Кадетките на Бадел 1862 по ново искуство во Германија

М18 – Група Запад

М18 – Група Запад

ПозицијаТимPGWLPCTPFPA
142201.00019561
221110.0006220
321100.0006638
411010.0003866
511010.0002062
611010.00026104