Breaking news
  1. ЗАПОЧНУВА РАЗВРСКАТА – WABA R9, НАЈАВА
  2. ЖКК БАДЕЛ 1862, СВЕТЛАТА СТРАНА НА ЖЕНСКАТА КОШАРКА!
  3. ПОБЕДА ВО КРИВА ПАЛАНКА ЗА 8/8!
  4. ПОБЕДА НА 16-КА ЗА 6/6 И 100%!
  5. СИНО-ЖОЛТА ВИКЕНД НАЈАВА!

М18 – Група Исток

М18 - Исток

ПозицијаТимPGWLPCTPFPADIFF
142201.00016868100
211010.0005180-29
311010.0001788-71
400000.000000
400000.000000