Breaking news
  1. ПОБЕДА ВО КРИВА ПАЛАНКА ЗА 8/8!
  2. ПОБЕДА НА 16-КА ЗА 6/6 И 100%!
  3. СИНО-ЖОЛТА ВИКЕНД НАЈАВА!
  4. WABA/R8 – ПРЕГЛЕД , БАДЕЛКИ ВО ИГРА ЗА 8-ОТ ПАТНИК ВО СУПЕРЛИГАТА!
  5. Бадел 1862 на една победа до следната рунда

М16 – Група Запад

М16 - Запад

ПозицијаТимPGWLPCTPFPADIFF
121101.0001002575
221101.0001024557
311010.00045102-57
411010.00025100-75
500000.000000
500000.000000