Breaking news
  1. 💙💛 НЕНА, ТИ БЛАГОДАРИМЕ ЗА СЕ! 💙💛
  2. 💙💛 СОРАБОТКАТА ПРОДОЛЖУВА СО САНДРА ЛАЗАРЕВСКА И МАРИЈА ДИМИТРИЈЕВИЌ 💙💛
  3. 💙💛 Kaitlyn Mathieu – БАДЕЛ 1862, СОРАБОТКАТА ПРОДОЛЖУВА 💙💛
  4. СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА!
  5. СТОЈАНОВСКА ОД БАДЕЛ 1862 СЕ СЕЛИ ВО ГРЦИЈА

Тренер Горан Крстевски

Богата, три – децениска тренерска кариера како помошник и главен тренер: КК Соколи – 5 сезони, КК Работнички – 7 сезони, КК ЦСКА – Софија – 2 сезони, КК МЗТ Скопје – 10 сезони, КК Вардар – 1 сезона, КК Плејмејкер (косопственик).

Асистент тренер и кондиционен тренер – јунорска, младинска и сениорска репрезентација на Македонија.

Играчка кариера – 14 години: КК МЗТ Скопје, КК Вардар, КК Црн Дрим – Струга, КК Центар – Скопје.

Предавач на семинари и обуки за тренери во Македонија и странство.