Breaking news
  1. ДОБРОДОЈДЕ ЗА НАШИОТ НОВ СПОНЗОР – AEN COLLECTION!
  2. ДОБРОДОЈДЕ ВО БАДЕЛ 1862 – Yuleska Ramirez-Tejeda!
  3. ДОБРОДОЈДЕ ВО БАДЕЛ 1862 – DANYEA BARCLAY!
  4. ДОБРОДОЈДЕ ВО БАДЕЛ 1862 – Destiny Thompson!
  5. Кадетките на Бадел 1862 по ново искуство во Германија
placeholder

9 Лара Цветановска

Name
Лара Цветановска
Position
Guard
Возраст
1
Current Team
Бадел 1862 M14
Leagues
М14 - Исток
Seasons
2022/2023