Breaking news
  1. Бадел и Вардар викендов со настапи во АБА лигата
  2. Бадел 1862 секогаш чекор напред, во стилот на европските тимови ја најави сезоната (ФОТО)
  3. БАДЕЛ 1862 /У17/ во пресрет на почетокот на WABA U17 2023/2024 – ФОТОГАЛЕРИЈА!
  4. Баделки подготвени за предизвикот во АБА лигата
  5. SOFIA PASKA – ДОБРЕДОЈДЕ ВО БАДЕЛ 1862!

Player Ranking

This is an example Player List. As a new SportsPress user, you should go to your dashboard to delete this Player List and create new Player Lists for your content. Have fun!

Player Ranking

ИграчТим
Лана КесиќБадел 1862 (М12)
Луна АлексоваБадел1862 М16
Сара ЛазоваБадел 1862 M14
Марта ТемелковскаБадел 1862 (М12)
Неда ЛабудовиќБадел1862 М16
Дарија ПанковаBADEL1862 WABA U17
Лена ВелкоскаБадел 1862 (М12)
Илина НесторовскаBADEL1862 WABA U17
Јана ДавитковскаБадел 1862
Дора АлексоваБадел 1862
Теодора ЃоргиевскаBADEL1862 WABA U17
Ева Стојковска ПалевскаБадел1862 М16
Мартина МарковскаБадел 1862
Олгица ДимевскаБадел 1862 M14
Ивана МојсоскаБадел 1862 M14
Ања ДаниловскаБадел 1862
Нена КитановскаБадел 1862
Kaitlyn MathieuБадел 1862
Илина АндреевскаБадел 1862 M14
Јована ДимковскаБадел 1862
Илина СотировБадел 1862 (М12)
Елена Алулоска-
Мила ЈовчевскаБадел 1862 (М12)
Зара СтојковскаБадел 1862
Марија ДимитријевиќБадел 1862
Кјара АтанасоваBADEL1862 WABA U17
Јана АндоноваБадел 1862 (М12)
Лина БеслаќБадел 1862 M14
Анастасија СаздовскаБадел 1862 (М12)
Ива ЗгонцBADEL1862 WABA U17
Сандра ЛазарескаБадел 1862
Калина МојсоскаБадел 1862 M14
Михаела ЈордановскаБадел 1862 (М12)
Ива ДимитријевиќBADEL1862 WABA U17
Лејла АјрадиновиќБадел 1862 (М12)
Лара ЦветановскаБадел 1862 M14
Ана СерафилоскаBADEL1862 WABA U17
Лина ТошевскаБадел 1862 M14
Јана ЧолакоскаБадел 1862
Лара МалиновскаBADEL1862 WABA U17
Александра МладеновскаБадел 1862 M14
Галена НесторовскаБадел 1862 (М12)
Андреа ВасилевскаБадел1862 М16
Јована СтрумениковскаБадел 1862 M14
Елена СтерјоБадел 1862 (М12)
Вања МилосављевиќBADEL1862 WABA U17