Breaking news
  1. Бадел и Вардар викендов со настапи во АБА лигата
  2. Бадел 1862 секогаш чекор напред, во стилот на европските тимови ја најави сезоната (ФОТО)
  3. БАДЕЛ 1862 /У17/ во пресрет на почетокот на WABA U17 2023/2024 – ФОТОГАЛЕРИЈА!
  4. Баделки подготвени за предизвикот во АБА лигата
  5. SOFIA PASKA – ДОБРЕДОЈДЕ ВО БАДЕЛ 1862!

Бадел 1862 М12

ЖКК Бадел 1862 – Скопје

Бадел 1862 М12

#ИграчТимПозицијаВозраст
4Лана КесиќБадел 1862 (М12)Forward0
5Јана АндоноваБадел 1862 (М12)Guard0
6Анастасија СаздовскаБадел 1862 (М12)Guard0
7Михаела ЈордановскаБадел 1862 (М12)Forward0
8Лејла АјрадиновиќБадел 1862 (М12)Forward-Center0
9Галена НесторовскаБадел 1862 (М12)Forward0
9Елена СтерјоБадел 1862 (М12)Guard0
10Мила ЈовчевскаБадел 1862 (М12)Guard0
11Марта ТемелковскаБадел 1862 (М12)Forward0
12Лена ВелкоскаБадел 1862 (М12)Forward-Guard0
15Илина СотировБадел 1862 (М12)Guard0