Теа Митрева е нова баделка!

Денес го стави својот потпис на верност кон сино – жолтиот колектив!

Доаѓа од редовите на МЗТ Скопје Аеродром, тим со којшто во минатата сезона го освои националниот куп !

На Теа и посакуваме големо ДОБРЕДОЈДЕ!

💙💛  НАПРЕД БАДЕЛ !💙💛

14.07.2023

ЖКК Бадел 1862