Денес, во Универзитетската Клиника по Хируршки болести Св. Наум Охридски, под водство на Д-р Настов беше извршен успешен оперативен зафат на предниот вкрстен лигамент и менискус на  Мартина Блажевска.

Постоперативно, Мартина се чувствува одлично. Следи период на рехабилитација од 8-9 месеци до повторното враќање на кошаркарските терени. Мартина ќе ја добие и оваа битка!

Целосна поддршка, со најискрени желби за успешно закрепнување од  раководните структири на ЖКК Бадел 1862, тренерите, кошаркарките…! 💙💛

 

07.09.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862