Тажен ден за ЖКК Бадел 1862!

Во 71-та година од животот ненадејно не напушти Борче Филчев (1951 – 2022).

Три децении беше дел од сино – жолтиот колектив, Претседател на УО во последната декада.

Не напушти прекрасен човек, соработник, пријател, другар!

Беше дел од развојот и постигнатите успеси на баделки, освоените титули, успешните презентации на македонската женска кошарка дома и на меѓународен план!

Претседателе, почивај во мир!

26.08.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862