Kaitlyn Mathieu ќе биде дел од сино – жолтиот сениорски тим и во сезоната 2022/2023.

Во изминатата сезона беше незаменлив дел од сениорската екипа, со значителен придонес во успешната сезона на домашен и меѓународен план.

Со задовоствто ја информираме јавноста дека соработката продолжува и во следната сезона!

💙💛  Kaitlyn Mathieu!   💙💛

16.07.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862