Крива Паланка, на 08-09.06.2022 година, ќе биде домаќин на М14 – Ф4.

Младите баделки се подготвени и со амбиции за највисок пласман.

Во 1/2 финалето ќе се сретнат со домаќинот, екипата на ЖКК Крива Паланка. Натпреварот ќе се одигра на 08.06.2022 година со почеток во 19:30 часот во спортската сала Бранители.

На нашите млади кошаркарки им посакуваме добра игра и секако, победа!

💙💛  НАПРЕД БАДЕЛ!   💙💛

07.06.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862