Победа вредна титула!

Шампионски танц на баделки на теренот во Македонска Каменица!

Баскет Кам (1) – (3) Бадел 1862 71:77

Наскоро поопширно.

💙💛  БАДЕЛ – ШАМПИОНИ!   💙💛

22.05.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862