Возбудлив Плеј оф викенд е пред сино – жолтата кошаркарска фамилија.

Во Сабота, 21.05.2022 година, нашите М16 – баделки ќе го одиграат вториот 1/4 финален натпревар, во којшто влегуваат со предност од 1:0 и со победа ќе го обезбедат пласманот на Ф4.

 

М16 – 1/4 финале – Н02

21.05.2022, 13:00, спортска сала Бранители – Крива Паланка

ЖКК Крива Паланка (0) – (1) ЖКК Бадел 1862

 

Во Недела, 22.05.2022 година, своите натпревари ќе ги одиграа нашите најмлади М14 кошаркарки и сениорскиот тим.

 

М14 – 1/4 финале – Н02

22.05.2022, 14:30, спортска сала Јордан Мијалков – Штип

ЖКК Тим Арена (0) – (1) ЖКК Бадел 1862

 

Сениорки – Финале – Н04

22.05.2022, 18:30, Македонска Каменица

ЖКК Баскет Кам (1) – (2) ЖКК Бадел 1862

 

 💙💛  СЕКОГАШ И СЕКАДЕ!   💙💛

 💙💛  ОДИМЕ НА ПОБЕДА!   💙💛

💙💛  НАПРЕД БАДЕЛ!   💙💛

20.05.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862