М14 – ГРУПА 2

Сабота, 30.04.2022

Почеток: 10:30 часот

Спортска сала: Независна Македонија

ЖКК Бадел 1862 /М14/ – ЖКК Струга /М14/

 

М16 – ГРУПА 1

Сабота, 30.04.2022

Почеток: 12:30 часот

Спортска сала: Независна Македонија

ЖКК Бадел 1862 /М16/ – ЖКК Струга /М16/

 

ПЛЕЈ ОФ ЗАВРШНИЦА – 1/2 ФИНАЛЕ – Н01

Сабота, 30.04.2022

Почеток: 19:30 часот

Спортска сала: Независна Македонија

ЖКК Бадел 1862 – ЖКК Крива Паланка

 

💙💛  НАПРЕД БАДЕЛ!   💙💛

29.04.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862