Денес започнуваат натпреварите од вториот турнир Заедно до 16 којшто ќе се одржи во Призрен, Косово.

Нашата женска М14 репрезентација натпреварите ќе ги одигра според следниот распоред:

09.04.2022     18:00    Косово – Македонија

10.04.2022     18:00     Македонија – Турција

11.04.2022     10:00     Романија – Македонија

12.04.2022     10:00     Бугарија – Македонија

 

На Мила, Илина, Дора, Теодора, Јана, Нарта и другарките им посакуваме добра игра и успех на претстојните натпревари!

ЗА КОГО!

ЗА МАКЕДОНИЈА!

09.04.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862