Пријатно саботно попладне за младите баделки во Битола.

Очекувана, убедлива победа за потврдување на лидерската позиција во Група 2.

Дора Алексова постигна  27 поени. Ива Димитријевиќ 15, Мила Начевска и Теодора Ѓоргиевска по 13, Илина Несторовска 6 и Ева Палевска Стојковска 2 поени.

Честитки до екипата на ЖКК Пелистер за фер и коректниот натпревар.

💙💛  НАПРЕД БАДЕЛ!   💙💛

02.04.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862