15:00 – Прва А лига – Оролоџо /К05

ЖКК Бадел 1862 – ЖКК Крива Паланка

Во последниот натпревар на домашен терен одиме на победа за потврда на лидерската позиција во Прва А лига!

 

17:30 – М16 Група 1

ЖКК Бадел 1862 – ЖКК Тетова Булс

Баделки се лидери во М16 – Група 1 со 100% ефект (11/11). Очекуваме интересен натпревар е секако победа за потврда на првото место!

 

💙💛  ЗА БАДЕЛ!   💙💛

26.03.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862