Во рамките на К02 од Прва А лига – Оролоџо, ЖКК Бадел 1862 во 16:30 часот во Струга ќе го одиграат натпреварот против ЖКК Струга.

На баделки им посакуваме среќен пат во зимски услови и секако победа за зацврстување на лидерската позиција во домашното првенство!

💙💛  НАПРЕД БАДЕЛ !   💙💛

06.03.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862