ЖКК Бадел 1862 позитивно одговори на барањето на ЖКК Баскет Кам за одложување на натпреварот од М18 – Група 1, којшто според распоредот требаше да се одигра на 05.03.2022 година (Сабота) во спортската сала Независна Македонија со почеток во 12:00 часот.

Јавноста дополнително ќе биде информирана за новиот термин за одигрување на натпреварот.

💙💛  НАПРЕД БАДЕЛ !   💙💛

04.03.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862