АД Бадел 1862 – Загреб, покровителот на ЖКК Бадел 1862, денес беше домаќин на нашите баделки.

Пријателска средба на пријатели, на победници, на лидери…. АД Бадел 1862 во бизнис секторот, ЖКК Бадел 1862 во спортот!

Успешна децениска соработка исполнета со резултати, углед, достоинство, почитување!

На нашите пријатели од АД Бадел 1862 – Загреб им благодариме за гостопримството и поддршката!

Супер брендот Бадел 1862 за нас бил и ќе биде инспирација за што поголеми дострели на спортски план!

 

💙💛 АД БАДЕЛ 1862  💙💛  ЖКК БАДЕЛ 1862   💙💛

24.02.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862