Вечерва, во 19:30 часот, спортската сала Независна Македонија ќе биде епицентарот на женската кошарка.

Баделки, во рамките на К07 од WABA Суперлигата, ќе атакуваат на втората суперлигашка победа во натпреварот против екипата на ЖКК Војводина 021.

Фаворитската улога е на страната на гостинките од Нови Сад.

Домашниот терен, срцето, мотивацијата, дисциплината, формата на тимот, квалитетот, поволниот здравствен билтен, … се адутите на баделки во походот кон нова радост!

Ги покануваме љубителите на кошарката да бидат ветер во грб, неопходниот Х фактор кон остварување на целта, победа против реномираниот противник!

 

💙💛  СРЦЕ НА ТЕРЕН!   💙💛

💙💛  НАПРЕД БАДЕЛ!   💙💛

09.02.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862