Претстојниот викенд продолжуваат натпреварите од домашното првенство, Група А.

Во Сабота, 22.01.2022 година ќе се одиграат 3 натпревари од К12

16:00     ЖКК Крива Паланка – ЖКК Струга

17:00     ЖКК Бакет Кам – ЖКК Вардар

17:00     ЖКК Бадел 1862 – ЖКК МЗТ Скопје Аеродром

Недела, 23.01.2022

17:00     ЖКК Про Баскет – ЖКК Работнички

Линковите за LIVE STREAM ќе бидат објавени дополнително.

 

💙💛  НАПРЕД БАДЕЛ!   💙💛

20.01.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862