Голема благодарност до љубителите на женската кошарка, до фановите на ЖКК Бадел 1862, до фановите на www.wbcbadel1862.com.mk, до медиумите коишто ја прифатија идејата за промоција на женската кошарка….

Постигнатото во изминатата 2021 година нека биде импуслот за уште поголем квантитативен и квалитативен исчекор на женската кошарка во новата 2022 година.

Продолжуваме понатаму! Уште посилно, со работа и резултати на терен и на  www.wbcbadel1862.com.mk кон остварување на целите:

  • Популаризација на женската кошарка !
  • Промовирање на женската кошарка !
  • Подигнување на квалитативното ниво на женската кошарка !

Ви благодариме на поддршката и довербата!

💙💛  БАДЕЛ 1862!   💙💛

02.01.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862