Во позитивна атмосфера вечерва баделки го одработија последниот тренинг пред утрешниот натпревар.

 

💙💛 НАПРЕД БАДЕЛ!  💙💛

 

 

 

02.11.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862