Лоша прва и одлична втора чертвртина на баделки во Белград за 35:35 (26:14, 9:21) на половина од натпреварот.

Ивана Кметовска е најефикасна со 14 постигнати поени.

Ајде баделки, одиме на победа!

💙💛 НАПРЕД БАДЕЛ! 💙💛

 

 

27.10.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862