Во ракмите на 4-то коло од регионалната WABA лига, баделки ја пречекуваат екипата на Пламен Пожега.
Избраничките на Перо Стамевски се во серија од три последователни победи. Во натпреварот влегуваат со голема самодоверба и во одлична атмосфера нашите баделки ќе атакуваат на четвртата победа во низа.
Почеток: 19:00 часот.
Спортската сала: Независна Македонија, Кисела Вода, Скопје.
**НАТПРЕВАРОТ ЌЕ СЕ ОДИГРА СОГЛАСНО ПРОТОКОЛОТ ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ СПОРТСКИ НАТПРЕВАРИ ВО ЗАТВОРЕН ПРОСТОР. ПОПОЛНЕТОСТ 50%, ЗАДОЛЖИТЕЛЕН СЕРТИФИКАТ ЗА ВАКЦИНИРАНОСТ ИЛИ СЕРЕТИФИКАТ ЗА ПРЕЛЕЖАН КОВИД 19 НЕ ПОСТАР ОД 45 ДЕНА, ЗАДОЛЖИТЕЛНО НОСЕЊЕ МАСКИ, ДРЖЕЊЕ ДИСТАНЦА**

LIVE STAT

💙💛 НАПРЕД БАДЕЛКИ КОН ВТОРА ЈАДРАНСКА ПОБЕДА 💙💛

 

 

20.10.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862