Во Среда и Четврток, 20/21.10.2021 година ќе се одиграат натпреварите од 4-то коло од регионалната WABA лига.

Распоред на натпреварите

Група А

20.10.2021     17:00     Орлови – Триглав         

LIVE STAT

LIVE STREAM

 

Натпреварот Баскет Кам – Будуќност Бемакс е одложен и истиот ќе се одигра на 08.12.2021 година во Подгорица.

 

Група Б

20.10.2021     18:00     Монтана 2003 – Цонкарна Цеље

LIVE STAT

LIVE STREAM

 

21.10.2021     18:00     РМУ Бановиќи – Партизан 1953           

LIVE STAT

LIVE STREAM

 

21.10.2021     19:00     Бадел 1862 – Пламен Пожега       

LIVE STAT

LIVE STREAM

Линковите за LIVE STREAM ќе ги објавиме најдоцна до 11:00 часот на 20.10.2021 година.

 

💙💛 НАПРЕД БАДЕЛ! 💙💛

 

 

19.10.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862