Баделки се на чекор до првата победа во WABA лигата. Во Бановиќи, на полувреме заминаа со предност од 18 поени, 38:20.

Ивана Кметовска во првото полувреме постигна 16 поени, додека Александра Стојановска постигна 10 поени.

💙💛 НАПРЕД БАДЕЛ! 💙💛

 

 

13.10.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862