Во Среда, 13.10.2021 година ќе се одиграат натпреварите од 3-то коло од регионалната WABA лига.

Распоред на натпреварите

Група А

13.10.2021     17:00     Орлови – Војводина 021          LIVE STAT

 

13.10.2021     20:15     Триглав – Баскет Кам              LIVE STAT

 

Група Б

13.10.2021     18:00     РМУ Бановиќи – Бадел 1862                   LIVE STAT

 

13.10.2021     18:00     Партизан 1952 – Монтана 2003               LIVE STAT

 

13.10.2021     18:00     Цинкарна Цеље – Пламен Пожега          LIVE STAT

 

Линковите за LIVE STREAM ќе ги објавиме најдоцна до 11:00 часот на 13.10.2021 година.

 

💙💛 НАПРЕД БАДЕЛ! 💙💛

 

 

12.10.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862